golfsnack

Av Tove - 18 mars 2013 07:44

Vinnaren blev Aiken Thomas på -23. Tvåa kom Ganganjeet Bhullar på -20. Trea kom Wenchong Liang på -18.
Svenskarna knappade in bra men det räckte inte hela vägen.Bästa svensk blev Mangnus A Carlsson på -13 på en 13:e plats. Tvåa bland svenskarna kom Rikard Karlberg på -11 på en 23:e plats. Kristoffer Broberg blev sämst av svenskarna som spelade på lördagen och söndagen. Men det är bra endå för att alla svenskarna spelade jättebra!! Han kom slutade på -19 på en 34:e plats.

Av Tove - 16 mars 2013 08:09

Det är tre stycken på förstaplatsen. Det är kiradech Aphibarnarat, Aiken Thomas och Lian Wenchong. Dom är på -14 .Det går bra för Kristoffer Broberg han ligger på en 6:e plats på -11. Magnus A Carlson är -9 på en 20:e plats. Rikard Karlbeg är -8 på en 30:e plats. Alla dessa tre är änn ute på banan så det finns absolut en chans att avancera. Både Carlpetterson och Niclas Fasth klarade inte cutten.

Av Tove - 14 mars 2013 08:15

Tävlingen har spelats här tre gånger i rad och detta blir den fjärde. Banan heter DLF Golf & Country Club i New Delhi Indien. Försvarande mästare är sydafrikanen Jbe' Kruger.
De har nästan precis börjat tävlingen men så här i början går det Inte så bra för alla svenskarna, men alla har inte gått ut än. Bästa svensk är Niclas Fasth på -3 på en 14:e plats.

Av Tove - 13 mars 2013 21:51

Europatouren har sin tävling i Indien. Den heter Avantha Masters. Det är storsvensk i den här tävlingen hela sju svenskar är med. Det är Björn Åkeson, Joel Sjöholm, Daniel Chopra, Niclas Fasth, Rikard Karlberg, Magnus A Carlson och Kristoffer Broberg. Det är inte många svenskar på PGA tävlingen.Den heterTampa Bay Championship. Det är tre stycken
svenskar med Jesper Parnevik, Carl Petterson och Jonas Blixt.

Av Tove - 12 mars 2013 15:56

Sommar & sol ,perfekt golfväder. Nu närmar sommaren sig !! Det käns helt sjukt varmt nu!!

Av Tove - 11 mars 2013 07:31

Det har ändrat sig lite med placeringarna i FedEx cup. Brant Snediker leder fortfarande men inte med lika stor marginal. Han fick dra sig ur Cadillac Championship för att han hade så ont i revbenen. Tiger Woods har knappat in. Nu ligger han på en andre plats efter Brant. Han har fått bra placeringar i år och vann nu en WGC.

Av Tove - 11 mars 2013 07:25

Vinnare blev Tiger Woods. Han gjorde två boggeys och de andra komm i fatt honom. Men han hade ett sådant övertag så han vann ändå. Han slutade på -19. Två blev Stricker två slag efter altså -17.Här är svenskarnas placeringar. Carl Petterson kom 49:e plats på +3. Alex Noren kom 20:e plats på -6. Fredrik komm 16:e plats på -8. Bästa svensk blev Peter Hanson. Han kom på en 8:e plats på -10.

Av Tove - 10 mars 2013 10:53