golfsnack

Alla inlägg under mars 2013

Av Tove - 21 mars 2013 15:36

Efter dagens spel leder Kiradech Aphibarnarat på -7. Tvåa ligger Anders Hansen, Edoardo Molinari, Grégory Bourdy och Scott Jamieson alla på -6. Det är fyra svenskar med.Fredrik Anderson Hed -4 på en 8:e plats. Alexander Norén -3 på en 18:e plats. Joel Sjöholm på par på plats 68.Rikard Karlberg +2 på en 108:e plats.

Av Tove - 20 mars 2013 21:55

I natt är natten då natten och dagen är lika långa. Det hade kunnat vara lite varmare så man slapp ta på sig hela garderoben när man spelar. Men ja ja det är ändå kul!

Av Tove - 18 mars 2013 07:44

Vinnaren blev Aiken Thomas på -23. Tvåa kom Ganganjeet Bhullar på -20. Trea kom Wenchong Liang på -18.
Svenskarna knappade in bra men det räckte inte hela vägen.Bästa svensk blev Mangnus A Carlsson på -13 på en 13:e plats. Tvåa bland svenskarna kom Rikard Karlberg på -11 på en 23:e plats. Kristoffer Broberg blev sämst av svenskarna som spelade på lördagen och söndagen. Men det är bra endå för att alla svenskarna spelade jättebra!! Han kom slutade på -19 på en 34:e plats.

Av Tove - 16 mars 2013 08:09

Det är tre stycken på förstaplatsen. Det är kiradech Aphibarnarat, Aiken Thomas och Lian Wenchong. Dom är på -14 .Det går bra för Kristoffer Broberg han ligger på en 6:e plats på -11. Magnus A Carlson är -9 på en 20:e plats. Rikard Karlbeg är -8 på en 30:e plats. Alla dessa tre är änn ute på banan så det finns absolut en chans att avancera. Både Carlpetterson och Niclas Fasth klarade inte cutten.

Av Tove - 14 mars 2013 08:15

Tävlingen har spelats här tre gånger i rad och detta blir den fjärde. Banan heter DLF Golf & Country Club i New Delhi Indien. Försvarande mästare är sydafrikanen Jbe' Kruger.
De har nästan precis börjat tävlingen men så här i början går det Inte så bra för alla svenskarna, men alla har inte gått ut än. Bästa svensk är Niclas Fasth på -3 på en 14:e plats.

Av Tove - 13 mars 2013 21:51

Europatouren har sin tävling i Indien. Den heter Avantha Masters. Det är storsvensk i den här tävlingen hela sju svenskar är med. Det är Björn Åkeson, Joel Sjöholm, Daniel Chopra, Niclas Fasth, Rikard Karlberg, Magnus A Carlson och Kristoffer Broberg. Det är inte många svenskar på PGA tävlingen.Den heterTampa Bay Championship. Det är tre stycken
svenskar med Jesper Parnevik, Carl Petterson och Jonas Blixt.

Av Tove - 12 mars 2013 15:56

Sommar & sol ,perfekt golfväder. Nu närmar sommaren sig !! Det käns helt sjukt varmt nu!!

Av Tove - 11 mars 2013 07:31

Det har ändrat sig lite med placeringarna i FedEx cup. Brant Snediker leder fortfarande men inte med lika stor marginal. Han fick dra sig ur Cadillac Championship för att han hade så ont i revbenen. Tiger Woods har knappat in. Nu ligger han på en andre plats efter Brant. Han har fått bra placeringar i år och vann nu en WGC.